Vuokrakalusto

Takaisin pääsivulle

Tarvitsetko vuokralle äänentoistolaitteita, valoja, mikseriä, mikrofoneja, rumpusettiä, keikkapakua tai etsitkö asiantuntevaa miksaajaa / ääniteknikkoa? Vuokraamme mielellämme laitteistoamme kun emme ole itse keikalla!

Laita viestiä, niin kartoitetaan tilanne ja räätälöidään just sulle sopiva paketti! Halutessanne hoidamme myös asennuspalvelut sekä livemiksauksen ja valo-ohjaukset! Laitteistostamme voi koota sopivan kattauksen niin pieniin bileisiin, DJ-keikoille, täysimittaisen bändin keikalle kuin vaikkapa messuosaston puheäänentoistoksi.

Kalustoa:

2 x EV EKX 12P

  • 2 x 1500 W aktiiviset kokoäänikaiuttimet, 12”. Sopii hyvin esimerkiksi puheiden pitoon ja taustamusiikin soittamiseen tai vaikkapa karaokeen. Mukaan saat telineet (tripodit tai subbareiden kanssa väliputket) ja muut tarvittavat lisukkeet.


2 x EV EKX 18SP

  • 2 x 1300 W aktiiviset subwooferit, 18”. Nämä kun yhdistää EV EKX 12P -kokoäänikaiuttimien kanssa, niin ei teho lopu ihan heti kesken. 2 x 12” + 2 x 18” -paketti soveltuu niin bändeille kuin muihinkin jytäbileisiin jopa 500 hengen tilaisuuksiin asti.Soundcraft UI24R

  • Kompakti ja monipuolinen digimikseri. 20 XLR-sisääntuloa, 6 AUX-lähtöä, sekä muita liitäntöjä. Mahdollisuus nauhoittaa muistitikulle jokainen raita erikseen livenä, jos haluaa tehdä äänityksiä tai muiston keikasta. Ohjaus käy etänä tabletilla, mukaan tulee myös ulkoinen reititin jolla langaton yhteys toimii esiintymistilan joka kolkassa. Harkitse myös ääniteknikon ja asennuspalvelun tilaamista!2 x Stairville TRI LED -valot (RGB)

  • Hyvä ja helppokäyttöinen valolaite, huimasti säätömahdollisuuksia. Voi käyttää vaikka valopesuun, värjäämään seiniä ja tiloja tai asettaa toimimaan itsenäisesti musiikin tahdissa tai halutulla nopeudella äänistä riippumatta. Nämä voi linkittää toisiinsa, jolloin molemmat laitteet toimivat synkronoidusti keskenään. Ohjaaminen tapahtuu helposti jalkapedaalilla tai jos halutaan tarkempi kontrolli, DMX-ohjauksella valopöydän avulla.


2 x Stairville Quad Par (RGBWW)

  • Soveltuvat naamavaloiksi lavalle, valopesuun ja tunnelmointiin. Toimivat automaattisesti tai DMX:llä valopöydän kautta. Mahdollisuus ohjata värejä ja toimintoja myös kätevällä kaukosäätimellä. Voidaan linkittää keskenään. Mukaan tulee Manfrotton klampit, joilla valot saa kiinni lähes paikkaan kuin paikkaan.


2 x Eurolite LED BAR-3 HCL (RGBAW + UV)

  • Valopesuun ja tunnelmointiin. Toimivat automaattisesti tai DMX:llä valopöydän kautta. Mahdollisuus ohjata värejä ja toimintoja myös kätevällä kaukosäätimellä. Nämäkin voi linkittää toisiinsa. Mukaan tulee Manfrotton klampit, joilla valot saa kiinni lähes paikkaan kuin paikkaan.


ADJ Stinger Star

  • Monipuolinen discovalo, moonflower- ja lasertoiminnoilla. Ryydittää menoa tanssilattialla! Laserkuvioilla voi maalailla vaikkapa punaisia sydämiä lattialle, seinille ja kattoon. Automaattiset ohjelmat ääniohjattuna tai tarkempi ohjaus DMX:llä valopöydän kautta.


Botex Controller DMX DC-1224

  • Valopöytä, jolla voi ohjata DMX-ohjattuja valoja. 512 kanavaa, 24 liukusäädintä. Tällä saa valoista paljon enemmän irti kuin valojen sisäänrakennetuilla automaattiohjelmilla. Vaatii jonkinverran tietotaitoa valotekniikasta ja DMX-ohjelmoinnista. Voit myös vuokrata ”valoihmisen” eli asennamme valot ja ohjaamme niitä vaikkapa keikallasi.


Stairville AF-150 savukone

  • Savukoneella saa valot näyttämään entistä upeammilta. Hyvä tunnelmanluoja discoon ja keikoille! Ohjaus joko kaukosäätimestä tai DMX:n kautta. Voit säätää myös automaattisen toiminnan, jolloin laite ylläpitää itsenäisesti halutun määrän usvaa.


Volkswagen LT35 2.8 TDI ”Tahvo-Jalmari”

  • C-kortilla ajettava iso keikkapaku 1+7 hengelle suurella tavaratilalla. Mukaan mahtuu helposti isot PA:t, valot, backline, matkalaukut ja merkkakassit, eikä tee tiukkaakaan! Etupenkillä kolme paikkaa, takana matkustamossa istumapaikat viidelle. Lisäksi matkustamossa katonrajaan levitettävä makuulaveri, jonne mahtuu kaksi henkeä – jos läheisyys ei haittaa, kolme. Autossa jääkaappi, mikro, televisio + dvd-soitin ja pistorasioita, jotka toimivat auton ollessa paikallaan ja kiinni sähköissä (maadoitettu verkkovirta). Tahvo toimii siis tarvittaessa takahuoneena keikkapaikalla tai lomareissun tukikohtana.

Muuta:

Edellä mainittujen lisäksi meiltä löytyy huima määrä kaikenlaista keikkailuun liittyvää tavaraa, esimerkiksi laulu- ja rumpumikkejä, kulma- ja IEM-monitoreita, telineitä mikrofoneille, valoille, PA-laitteille, XLR- ja DMX-johtoja, työmaakeskus voimavirralle (16 A ja 32 A) sekä paljon muuta!
Takaisin pääsivulle